Semperit Tradisional Resepi 3 Generasi - Foodah
Home Product Semperit Tradisional Resepi 3 Generasi

Semperit Tradisional Resepi 3 Generasi

Cook By :
fas_semperit  Verified  Muslim

Online

Semperit Tradisional Resepi 3 Generasi
Semperit Tradisional Resepi 3 Generasi
Semperit Tradisional Resepi 3 Generasi


 
Price

RM20.00

Rating

Units Sold: 9

State
Selangor
Area
Subang Jaya
Available Delivery Day
Monday, Thursday, Saturday
Available Delivery Time
11AM-2PM 3PM-6PM 7PM-10PM
Estimated Food Arrival
For Pre-order delivery will be starting tomorrow(within available delivery day and time)
Stock Status
AVAILABLE
Whatsapp Seller To Order
Report Seller!

Semperit Tradisional yang betul-betul garing dan cair dimulut.


Semperit ini dah lah sebesar-sebesarnya, sedap pula itu. Tak rasa telur, tak rasa tepung, Ya Ampun makan sekali tak boleh berhenti! Dah lah tu besar gedabak setiap kuih tu...30 pieces yang besar2 tau! Ya Ampunnnn...Bekas pun pakai bekas besar tau!!!


Garing dia betul-betul garing tau! Memang masak betul! Menggunakan Buttercup ya~


Resepi yang diwarisi dari turunĀ  temurun. Bermula sebagai kuih yang dibakar setiap tahun bagi sambutan Hari Raya kini semperit resepi turun temurun ini telah pun menjadi satu produk yang boleh didapatkan oleh sesiapa sahaja! Terutamanya penggemar semperit!


Semperit ini pada awalnya hanya ada di Perak, kini telah menebarkan sayapnya ke Selangor dan Kuala Lumpur! Bagi yang berminat untuk mendapatkannya boleh contact ya. Tekan whatsapp button tu~


Buat masa ini di Kawasan Selangor agent hanya berada di Subang Jaya. Maka delivery adalah 10 KM sekitarnya.


Kawasan delivery & charges

RM1 / KM

USJ = RM3,
SUBANG JAYA = RM5,
PETALING JAYA = RM6-RM10,
SHAH ALAM = RM6-RM10,
PUCHONG = RM6-RM10,



Delivery setiap hari Isnin, Khamis, Sabtu



Pre-order 1 hari sebelum, bergantung ada stock, kalau abis kena tunggu next stock day.



Sekali rasa, memang tak boleh berhenti makan. Rangup! Sedap sesangat. Kami boleh habiskan satu balang tu dalam masa sehari. Sekarang dah habis, asyik terbayang je rasa dia. Kena restok lagi ni.

Garing,tak rasa susu! terbaik biji besar2

Login to comment