Posted on , Updated On Leave a comment

Berniaga makanan secara online di foodah.my semasa PKP

Sharing Is Caring!

Beberapa negeri seperti Negeri Sembilan, Kelantan, dan Terengganu telah membatalkan bazar ramadhan yg bakal dibuka Ramadhan nanti. Foodah.my ingin mengajak peniaga makanan sekitar KL dan Selangor untuk bersiap siaga berniaga secara online. Ambil order secara manual memerlukan tenaga kerja tambahan. Berniagalah di foodah.my anda boleh ambil order customer 24jam secara online dan sistematik. Foodah.my hanya menerima order customer yang serius dan sudahpun membuat bayaran order lebih terjamin.

Gambar oleh Megan Rexazin dari Pixabay

Foodah.my telah membuat keputusan untuk tidak mengambil sebarang commision. Seller/ Buyer boleh guna service foodah.my secara self service .Kami ada misi untuk mengajak rakyat Malaysia berjual beli makanan secara online. Walaupun ramai dah guna platform lain, tapi masih ramai yg order secara manual. dalam manual itu ada 10% scammers yg ambil kesempatan.

  • Tiada harga markup , baik untuk pembeli
  • Tiada commision, tiada register fees, 100% percuma, baik untuk penjual
Gambar oleh 200 Degrees dari Pixabay

Di foodah.my kami akan buat background check seller sebelum mereka boleh menjual, dan untuk seller yg ada record baik sepanjang penjualan kami akan label sebagai trusted seller.

Gambar dari cleanpng.com

Semua ini percuma? ya sebab kini foodah.my telah menjadi sebuah servis komuniti secara self service untuk seller dan buyer. Kita nak mudahkan urusan dan nak bagi harga makanan yang terbaik!Tapi seller kenalah serious dan komited. Kalau tak kami blacklist nanti heheh!

Leave a Reply